ARRIBA LA FINAL!

Ja ha arribat el moment!

Només uns quants equips heu aconseguit superar la fase més complicada del challenge: seguir endavant amb el projecte i poder explicar i compartir-lo a través dels vostres videos.

I per això us felicitem efusivament! Com que sou menys equips, teniu moltes més possibilitats de guanyar!*

Ara toca fer una selecció dels finalistes, però volem que a la final totes i tots pugueu seguir aportant el vostre talent i mantenir l’esperit de col·laboració, base fonamental de l’objectiu col·lectiu de que tothom som necessaris per cuidar el nostre planeta.

Per això convidem a tots els equips a viure la final amb molta intensitat, sigueu o no finalistes, i per aquest motiu hem preparat una competició entretinguda i amb participació i aprenentatges per a tothom.

*Al ser menys equips els que heu arribat (de 19 previstos, heu estat 8), el nombre dels finalistes serà menor que els 7 que es van anunciar fa uns dies.

A QUI VA ADREÇAT EL RECIRCULA WEEKEND?

  • Als equips finalistes de la prova del video
  • A la resta d’equips, o membres individuals dels equips, que vulguin participar, col·laborant amb algun dels equips finalistes per millorar el seu projecte.

    Passaran a formar part integrant* de l’equip finalista, posant el seu talent al servei del projecte per a convertir-lo en guanyador.

    *Els premis en metàl·lic (guanyador i accèssit) seran pels equips originals, que són els que han desenvolupat el treball durant aquests mesos. Tot i això, hem pogut afegir un petit premi econòmic, equivalent al 10% dels premis grans (300€ +150€), per repartir entre els membres no originals dels equips guanyador i accèssit.

Totes les persones participants al Recircula Weekend, rebreu un certificat de participació (poseu-lo al CV!) i un obsequi sostenible…

PROGRAMA DE LA JORNADA

Us facilitem amb aquest programa un resum del que serà la jornada.

Al principi de la mateixa es donaran les instruccions de la prova final i quins seran els requisits i criteris d’avaluació per part del jurat.

Es facilitaran tots els àpats al campus (des de berenar divendres fins al berenar de dissabte), i a petició d’alguns participants, es facilitarà també que es pugui dormir al campus, a una de les plantes de l’edifici A.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Ompliu aquí les dades FINS AL DIUMENGE 30!!!

Cal omplir-lo individualment.

Necessitem aquesta informació de cara a la logística d’àpats, espais per dormir i seguretat pel cap de setmana, així com les identificacions i els certificats de participació.

NOTA IMPORTANT
Us demanem que entre avui i el dia 5, hagueu mirat els vídeos dels altres equips publicats al blog.

Properament publicarem informació per a la logística del cap de setmana. Fins aviat!!

Deixa un comentari